CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 2 June 2012

JAMU penyebab Kanser?

Macam mana la da 3-4 orang tanye saya yang jamu ni tak mengakibatkan kanser ke? macam mana leh terpikir mcm tu ek....?

Jawapan dari Pengasas Jamu Susuk Dara (Puan Honeydeww Hanni)

>> fakta tu benar. n most dokter anti dgn jamu adalah disbbkan oleh kanser.

>>just think like this.. bila lubang vagina rapat. dinding faraj rapat. lendir dan kotoran dari dlm rahim n rongga2 faraj tidak dpt keluar

>> bayangkan....penggunaan jamu contoh....sy bkn blaim produk org lain ye. kita makan n insert n tinggalkan didalam tanpa membersihkannya kembali. u boleh bygkan tak...apa yg akn berlaku ye

>>sebenarnya...isu ini tajuk ini yg susuk dara dipanggil jadi panel di TV1. tp sy worried jika sy bersuara bertambah benci manusia dgn sy. sy harap dgn apa yg sy terangkan mbuka mata anda semua. jamu itu bagus. insan yg menjualnye kurang cerdik. itu je.

>>compare disusuk dara...boleh dikatakan semua produk kita kontra dgn produk2 yg berada dipasaran. sbb kami mmg guna logikkan akal doktor n sains research. diupgrade daripada kaedah lama perubatan islam yunani yg sememangnye cara rawatan kami adalah pembersihan utk kesihatan rahim dan faraj

>>itu sbb..pengguna susuk dara bila pep smear..nurse n dokter senyum sbb takde kotoran dan xbau busuk. then doktor boleh tanya pesakit mcm mana boleh bersih walaupon sedikit lendir ~ jawapannya susuk dara

>>membuktikan betapa susuk dara bersifat membersihkan dan menyihatkan...ramai pengguna dah selamat mengandung dari menunggu bertahun2. apabila mereka berjaya membuang darah beku, kumpulan2 kerak keputihan.

>>so susuk dara adalah agen pencegah kanser pangkal rahim..n pencegah kepada penyakit2 berkaitan faraj n rahim kecuali AIDS dan SIPLIS

kepada kawan2 yg berminat utk mendapatkan produk ini, jgn lupa PM @ What's App saya d talian 0.1.9.2.1.7.5.9.1.1.
Saya cuma ingin berkongsi khasiatnya dgn anda semua :)
Semoga kita semua sama2 mendapat manafaatnya...

Salam...

0 comments:

Post a Comment