CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 25 September 2012

Info utk u ols...

Bg pengguna yg inginkan zuriat, amalkan CLH tu pagi dan mlm utk menaikkan nafsu syahwat.. suami isteri pon boleh amalkan CLH tu..
Utk sperma yg lebih berkualiti minta suami makan Lelaki Jutawan. day by day suami akan lebih cergas bertenaga n sperma juga berkualiti. Gunakan JPD utk pembersihan, bagi yg mana blocking2 tu keluar. klu x insert JPD, kerak2 kat dalam tu tak melekat n tidak dpt dibawa keluar ...

Kenapa agaknya wanita susah hamil ye???..
salah satu reasonnya. WANITA setiap masa akan produce cecair didalam vagina. rahim akan mengeluarkan cecair itu. ditambah pula agen2 yg mempercepatkan lendir2 itu terhasil contohnya: air batu, air mazi ketika syahwat memuncak dan air mani yang dilepaskan oleh suami dgn harapan air mani lepas masuk ke dlam rahim n menjadi baby. just imagine kita k
awin bertahun2 berbulan2 air mani yg dilepaskan tidak menjadi baby dan terkumpul di rongga2 dan ruang2 didalam faraj yang agak luas dan sempit maka dia jadi terselit sana terselit sini. lendir2 itu makin lama akan menjadi lebih pejal. dan akan melekat ditisu dalaman faraj, dimana akan menjadi kerak. tu sbb bila dibersihkan sometimes ada sedikit darah. kerak yg melekat ditisu dalaman faraj yg makin hari makin kuat boleh mengakibatkan blocking utk piyed n blocking utk sperma masuk kedalam rahim. selalunya tempat yg paling berkerak n centre kekotoran adalah pangkal rahim. bila kerak memblocking piyed nak turun tu yang jadi senggugut. ( mcm longkang tersumbat yg paksa air mengalir lalu ) dgn minum air batu... darah piyed akan jadi lebih likat n sometimes berketul. jika yg likat atau berketul tu tak dapat melalui pangkal rahim yg tersumbat tu.. maka darah beku juga akan melekat ditisu dalam rahim. ini dipanggil cyst. cyst yg lama kelamaan akan membesar. lagi darah piyed lalu makin besar n lama kelamaan n menjadi fibroit..

Just pikir simple shj :
* JPD diinsert pada zaman dahulu utk mengaburi mlm pengantin supaya menjadi dara.
* JPD di insert dgn dos yg banyak spt yg ditetapkan utk menggugurkan kandungan..

Kita ambil positif.. gunakan JPD utk menarik keluar blocking ( bkn janin ye ) utk memudahkan piyed turun lancar. n memudahkan air mazi turun ke rongga2 faraj supaya berjimak ada pelincir original n tidak sakit. dan ianya juga memudahkan air mani melepasi pangkal rahim utk aktiviti yang lebih baik iaitu menambah ahli keluarga kita dan juga ummat Muhammad s.a.w insyaallah......

..Bg LELAKI yang agak liat menjaga kesihatan.. ZAMAN dah berubah.. terlalu banyak fast food, minuman bergas n tekanan kerja sedikit sebanyak menurunkan kualiti sperma. ini semua lelaki tak sedar sbb jarang ada education utk kesihatan lelaki yg sememangnya kuat dan sempoi. that's why lately ni kita temui ramai org susah nak mendapatkan anak walaupon suami isteri itu sehat2 belaka ..

Just sharing info utk uolss baca2..:) —


0 comments:

Post a Comment