CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 11 September 2012

JSD UNTUK KITA

JSD UNTUK KITA
BUKAN SUME ORG PERLUKAN 1 SET

1. kalo org tu kata dia xde prob.. means dia cume nk ketat je.. mungkin dia ade kputihan tp level yg sekali sekala atau jarang2 ada..
-kalo kes camni = FW , IG + mv je..

2. kalo org tu kata ada prob period, anak ada sorg = JAD + IG + FW + MV-sbb? wpn dia kata dia punya tut ketat lagi, tp kita bleh suggest IG..sbb anak 1- 2 org biasanya faraj mmg xlonggar sgt.. so ni utk maintain n best2 je la..

3. 1 SET selalunya = org yg ada anak 3 ke atas ATAU ada byk masalah wanita.. prob keputihan, ade prob period..tut ade bau..yg salu g kinik msk ubat antibiotik kat tut.. husband noti2 suka mkn luar.. org mcm ni la yg perlukan 1 SET~

4. anak dara/remaja yg selalu letih..ade prob keputihan = JAD + MV + FW

5. kakak2 yg kata xde pape masalah..cuma nk maintain bdn shj.. bg JAD + MV..(boleh +IG & FW jgk)-ni utk tenaga,buang angin..automatik utk peranakan dan tut dia..wpn ambil masa sedikit..

-MV utk std by..sbb dia mesti akan guna gak..sekali sekala bila kuar keputihan, tetiba gatal..sj nk test2 betul ke MV ni power ke tak..tak caye? tggu next pembelian..mesti dia order MV tu gak!

jom ape lg kite mulakan hidup bahagia kite dgn JSD...Insyaallah...


Di sini ada sedikit panduan untuk kawan2 yg masih tertanya-tanya kombinasi jamu yg sesuai untuk diambil:
1.Untuk anak gadis:*Jamu Aku Dara (RM48.00)*Magic Powder 'Masker Vagina' (RM25.00)
*Feminine Wash 100ml (RM48)

2.Isteri/ibu yg tidak mengalami sbrg masalah spt mslah rahim rendah,etc:*mulakan dgn Pengantin Dara (RM65.00)*slpas 3 hr rawatan Pengantin Dara,truskan dgn Jamu Aku Dara (RM48.00)-makan 2 biji pg& 2 biji mlm(10 hari).*Untuk kebersihan harian,boleh gunakan Cool Medicated Feminine Wash (RM48.00) & sapukan Magic Powder (RM25.00) sbgai bdak penjagaan.

3.Wanita yang mengalami masalah tombong/rahim rendah.* Perlu urut naikkan rahim dahulu.Seminggu selama 3X tnpa henti selama sebulan untuk kembalikan rahim pada tempatnya.* Selepas 2 minggu mengurut, mulakan dgn pengambilan Jamu Aku Dara (RM 48.00) dgn kaedah 1 botol pertama untuk 10 hr(2biji pg,2 biji mlm), botol ke2 untuk 20 hari & botol ke-3 tuk 30 hr.Tak bole berhenti. Nanti akan ada rembesan air kecil ketika proses pengecutan. So kena pakai panty liner la.Semasa rawatan,perlu minum air masak yg banyak. elakkan makanan sejuk2 (spt org berpantang) & makanan berminyak.InsyaAllah,masalah ni akn selesai.

4. Untuk pasangan yg inginkan cahaya mata:*Isteri :Mulakan dgn 1 set JSD (JPD, JAD)*Suami : Makan Jamu Lelaki Jutawan (RM65) tuk stamina & extra tenaga. Bila nak bersama makan Maajun Abe Gagoh (RM50.00).Jamu ni memekatkan air mani suami.

5. Wanita baru bersalin*1 set JSD (Wanita yg bersalin hnya bole mengamalkn jamu ni slpas 45 hr )

P/S:kite berusaha,Allah jua yg menentukan.Tp alangkah ruginya jika langsung tidak mahu berusaha & terus biarkan diri kita dlm derita. Fikir2kan, salam bahagia semua!

Zyra 0.1.9.2.1.7.5.9.1.1.

0 comments:

Post a Comment