CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 25 September 2012

TESTIMONI JAMU PENGATIN DARA

TESTIMONI DR SEORG TEMAN...
PRODUK: JPD (JAMU PENGANTIN DARA)

salam..maaf sis,menganggu malam2..saya terasa nak share cerita tentang seorg customer ni..kongsi kegembiraan..



puan:akak, nak share sikit

saya:share la dik

puan:hari tu guna pengantin akak tu
mmg ada perubahan
terasa ada cengkaman
mungkin sbb shelly baru lepas bersalin kan
so mmg rasa lain la sikit

saya:xyah ssh kemut kn
hehehe

puan:a'ah
masa akak cakap suruh korek pun dah susah nak korek
shelly mula2 takut jugak
yelah lepas bersalin
manalah tahu ketat punya pasal koyak la pulak jahitan
tapi so far alhamdulillah
suka sangat..
walaupun masalah masih ada tapi sekurang2nya hal zahir dan batin dia masih terjaga
tak dapat la dia nak complaint lebih2 nanti

saya:alhamdulillah

puan:akak tahu dia tak cakap masa lepas projek tu

saya:dia ckp pe?

puan:lepas 2 3 hari tengok dia selongkar beg shelly
shelly tanya cari apa
dia tanya ada pegi mana2 ker?
shelly mula2 pelik
shelly cakap takde
lepas tu dia tanya
hari tu dapat parcel tu apa barang dalam
shelly kata hal perempuan
masa shelly solat dia masih lagi mencari
last2 bile tak jumpa malam tu dia tanya
ada makan apa2 ker sekarang?
shelly jawab nape?
dia kata lain macam la..
dia pulak malu kata cepat klimaks
shelly pun tunjuk la semua yang kak kirim tu la
shelly terangkan 1 per 1 kat dia..
lepas explain baru nampak dia senyum
dia ingat shelly guna2 kan dia
pegi bomohkan
giler ke apa
takde masa nak wat benda syirik2 macam tu...
dan akak tahu, esoknya tak pasal2 dia balik tengahari...
yg kelakar nya shelly ingat dia nak makan je..
shelly pun lepas bagi dia makan shelly solat..
lepas solat tengok dia dah mcm penari bogel atas katil sambil senyum kambing...
nak gelak tapi tahan dalam hati...
tak pasal2 shelly kena jalankan tanggungjawab tengahari tu...
thank you kak...
thanks for your info dan produk ni
mcm shelly cakap tadi, masalah masih belum selesai tapi sekurang2nya shelly masih dapat grab hati dia balik..
bukan utk shelly aje tapi anak2...

saya:alhamdulillah..akk syukur sgt2 dpt bantu shelly..smpi arini akk trfikirkn awk,sbb msa awk call mlm tu akk dgr suara awk sedih n cam tahan menangis..lepas awk letak hp,serius,akk menangis,,penderitaan awk lalu,akk dpt rasa...ini jln ikhtiar shelly..mudah2an dia kembali kepangkuan shelly n ank2..akk suka bila dpt berita baik cmni,akk tumpang gembira utk shelly..shelly bykkn berdoa pda Allah dik,insyaAllah pintu hati dia akn trbuka,,amin..


puan:amin..amin...kak..
shelly terpaksa cari jalan sendiri..
orang tua dah takde untuk bercerita dan minta pendapat...
anak2 kekuatan shelly..
apa yang sehlly usahakan ini untuk anak2 shelly
shelly tak nak diorang hidup tanpa ayah..
lebih2 lagi yang kecik ni..
baru 6 bulan...
lately ni dia sangat selalu termenung...
shelly tak tahu apa yang dia pikirkan
tapi shelly tahu ada rasa kesal di hati dia buat shelly dan anak2 mcm ni..
sbb ada 1 malam lepas shelly solat malam dia pulak bangun malam tu..
lepas solat dia ingat shelly dah tidur
dia duduk sebelah shelly dan minta maaf..
biasalah kak, orang lelaki ni kan ego
walaupun dia ingat shelly dah tido tapi shelly dengar 1 1 apa yg dia cakap..
shelly mmg harap dia pulang ke pangkuan shelly dan anak2
shelly tahu bukan nafkah batin je semata2..
tapi hubungan batin yang baik adalah salah satu penyumbang kepada kebahagiaan umahtangga..shelly takkan berhenti berusaha,,
dari segi lain pun shelly tingkatkan usaha juga..
shelly selalu masak kegemaran dia sekarang..
byk benda yang shelly perbaiki...
shelly dah buat semua yang terbaik
sekarang terserah kepada Allah yang Maha Esa..
kerana sebaik2 perancangan datangnya dari DIA...

Sesi Perbualan Tamat


ps:thanks sis,sudi luangkn sedikit masa

0 comments:

Post a Comment