CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 11 October 2012

Bahaya ke kena korek? :)


Kebanyakan pengguna ni, asal je keluar isu masuk dan korek...semua jd takut...soalan yg sering tanya...tak sakit ke? 
takde side effect ke? tak berbahaya ke?

Untuk makluman anda,
ia akan sakit nnt kalau anda bersama selepas selesai rawatan tersebut...knp sakit? dah faraj anda ketat, nikmat semestinya mcm Malam pertama...:)

SIDE EFFECT? Side mcmn yg anda mahukan? kalau effect jd ketat, rapat dan bersih...ya itula yg akan jadi nnt...cuba guna dulu..

BAHAYA? kalau la bahaya, dah lama kot ahli2 JSD ni pakat masuk hospital....:)

Apa2pun just utk pengetahuan umum, produk JSD ni dikaji oleh pakar2 kesihatan sebelum ia dijual.....produknya 100% pure herbs, tiada sebarang bahan kimia.

Tp anda tahu, selalunya pelanggan sy yg dah guna Jamu pengantin dara ni pasti gembira berkongsi pengalamannya, malah excited shg menjaja pengalaman pd saudara mara dan rakan2 shg majoriti nak join jd ahli JSD...sebab mereka tahu akan kebaikan dan keberkesanan produk ni, mereka nak kongsi dgn rakan2 mereka...

Belum cuba, belum tahu kan.

PM @ Wassap
019-2175911

0 comments:

Post a Comment