CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 9 October 2012

TESTIMONI Pengguna JSD




TESTIMONIAL PENGGUNA JSD:
MAGICAL BODYSLIM SOAP HILANGKAN PARUT KUDIS???

tweett...tweettt..tweeet....sms masuk inbox lagi...
kak, Sha nak kongsi ceta lagi ni ini pula pasal sabun ni...Kak, serioussss Sha ckp kt akk ni...Sha tak sangka  tempoh kurang dari 72 jam/3 hari guna sabun ni masa mandi, wash n sental kulit kat bdn ni..mana2 kwsn parut kudis, gatal-gatal yg ade kt bdn ni..semua Sha sental dgn sabun ni kak...yg Sha nak habaq kt kak ialah...sabun ni mmg buat Magic ea kak...sesuaiii dgn nama dia kan
kak...sebab ape??? sebab Sha dpt rasa n nampak perubahan yg berlaku kak......Parut dan Bekas2 kesan kudis gatal-gatal yg sya garu sbb alergik gigitan nyamuk dan miang serangga dah mengering dan menjadi keruping lah...jdnya, bila saya kuis-kuis sikit dan tarik kuping2 yg kering tu...dah nmpk nipis dan ade yg dah hilang parutnya... Ya Allah kak...syukur sangat kak...sbb kesannya cukup baik bg org2 yg punya alergik kulit mcm Sha ni...dpt hilangkan parut pd kulit dgn cepat dan takde lagi kesan2 kudis/benjoi-benjoi kutil...Alhamdulillah kak...nnt nak suggest kt kawan Sha pulak lah...TQ kak n xspeciallyJSD!

RAMUAN KEPADA LELAKI TIDUR BERDENGKUR...

Perasan x kalau hari minggu msti EN.SUAMI duduk umah mengadap berita kat tv..baca paper, lepas solat pulak EN.SUAMI mesty berdengkur...utk refresh tenaga yg hilang sbb seminggu bekerja..kalau CIK ISTERI nk ajak keluar jalan2..amboi bukan main malasnya...

"Isteri-isteri semua mana yang sayang suami tu belikanlah suami Lelaki Jutawan.. Kesian suami balik kerja penat2,sakit2 badan dan lenguh2 badan.. Produk Lelaki Jutawan (LJ) mampu merawat masalah dalaman lelaki seperti sakit2 badan,kurang tenaga,lenguh2 badan juga mampu mengeluarkan angin didalam badan,melancarkan peredaran darah dan memberi tenaga dan amat sesuai bagi suami yang bekerjaya..

** BUKANNYE UTK DALAM BILIK TIDO JER YEA!! think positif!


Testimoni 2 : SUAMI SAYA KASANOVA

PUAN SETIAUSAHA, SEGITIGA EMAS KUALA LUMPUR

Sis tq kerana datang melawat saya ketika dalam keadaan putus asa. Sis sendiri temankan saya di mahkamah syariah tempoh hari. Walaupon suami saya selingkuh. Di tangkap khalwat depan saya. Ketika perbicaraan bukan saya menangis sendiri. Malah sis hani turut menangis tersedu – sedan.
Masih terdengar – dengar tuduhan yang dilempar suami pada saya. Dia jadikan saya penyebab untuk dia buat maksiat diluar. Suami saya cakap saya tidak pandai jaga kebersihan. Barang saya berbau bangkai bila habis berjimak. Tersentap saya terus terbayang – bayang situasi itu. Pernah satu malam sehabis jimak suami saya lap kemaluannya dengan towel dan mencium tapak tangan. beliau terus buat muka pelik depan saya “ bau apa ni? Bau apa ni? Bau sial”. Tanpa di tahan air mata ini jatuh terus. Hiba, terhina.
Sehabis keluar bicara. Sis hani temankan saya pulang. Dia bagi saya F.O.C ( PERCUMA ). Sis hani cakap…cubalah sementara laki ko tak balik. Bikin kasi baik. Buang yang busuk – busuk tu.
Dalam keadaan ragu – ragu walaupon sudah beranak 5. boleh di katakana setahun sekali mengandung dengan keputihan macam air hujan. Dengan suami yang asyik nak berjimak tak kira masa senang cerita pantang nampak muka saya mesti nak punya. Kalau tak bagi merajuk sampai 3 ke 4 hari tak balik rumah.
Dengan keadaan takut – takut kena masukkan jamu dalam faraj. Ditambah dengan perasaan was – was karang aku makan mati katak pulak. Sis hani terus – terus brain wash saya. Kalau tak mahu malu ko buat la. Kalau ko nak laki ko balik setia dengan ko. Ko buat lah…
- 2 hari 2 malam saya simpan jamu tu dalam hbag. Sikit tak terusik. Teringat kata2 sis hani saya terus bangun keringkan hati masukkan 2 kapsul dalam faraj. Peh memang busuk bau lender yg melekat kat jari saya ni. Lepas tu saya makan 4 biji jamu pula. Esok pagi saya berak – berak. Saya terus col sis hani. Oooo..effect tak pernah makan jamu. Hari tu saya makan lagi 2 biji. Selang sehari makan lagi 2 biji. Sudah seminggu suami saya masih tidak pulang. Ketika mahu buang air besar terasa seakan – akan benda tersumbul di faraj saya. Nauzubillah mencurah lendir pekat pekat seperti plastik, seperti gel rupa jamu bertukar berkepul – kepul seperti tembakau warna coklat tua. Suspend tapi bau busuk sangat sampai saya tutup dengan kain tuala hidung saya ni. Saya terus hubungi sis hani kerana panic. Mahu saja saya pergi klinik sebab kemaluan saya terasa gatal sangat – sangat. Lagi pon benda buruk macam tembakau keluar dari faraj betol – betol buat saya panic. Sis hani sms suruh saya bertenang. Dia suruh masukkan balik 2 kapsul yg baru dan repeat makan 3 hari lagi. Saya buat lagi. After seminggu benda tu keluar lagi..pergh kali ni lebih dasyat. Tapi saya dah bersedia dan sis hani pon dah hantar 1 paket masker untuk di pakai ketika gatal2. selepas selesai saya ulangi sampai kali ke 3. paling best lepas sebulan. Iaitu trip ke4. suami saya balik rumah setelah 3 bulan tak balik. Saya telah pon pakai jamu susuk dara “ rahsia malam pengantin” yg kak hani provided F.O.C untuk saya dengan niat ikhlas membantu. Macam biasa suami saya bukan boleh berhenti kalau 1 round. Tapi malam tu laki saya sempat 2 round sahaja dan cepat pancit. Dia menyungut dgn saya mulut zakar dia kering dan air mani cepat terpancut. Saya buat tak peduli. Esok pagi saya col sis hani cakap husband saya tak suka “game” mlm tadi. Sis hani kata relax….sekejap lagi mesti dia nak lagi. Tak sempat putuskan talian dgn sis hani. Suami saya col cakap rindu kat saya dan nak saya balik untuk berasmara dana dengan dia. Suami pon mengucapkan kata2 menggoda pada saya melalui telefon. Hari tu saya half day cakap dengan bos anak demam. Setiba sampai dirumah tak sempat apa2 suami terus terkam saya. Dan memuji2 barang saya best. Barang saya terbaik. Paling baik dari perempuan2 yang pernah dia tiduri. Walaupon hati saya terluka dengan pengakuan suami saya. Dari hari pertama dia balik sampai sekarang sudah masuk hamper 4 bulan suami saya asyik memuji2 kehebatan dan dia begitu puas dengan persembahan saya.
- Terkenang dalam diri ini…lepas beranak pon saya takut nak makan jamu. Jamu adalah haram bagi saya. Sebab rambut gugur. Sakit kepala. Tapi bila sis hani ajar tentang kelemahan – kelemahan jamu…hari ini saya makan jamu 2 jenis setiap hari berbiji2 saya telan. Telan collagen, telan pemutih badan, telan jamu sis hani lagi…sumbat susuk dalam faraj lagi..ternyata saya rasa hidup saya bersinar lagi. Saya hampir kehilangan suami saya sebab kedegilan dan keegoaan saya. Kalau diikut – ikutkan malu saya dengan promoter – promoter jamu yg pernah rekemen pada saya satu masa dulu. Saya prefer pergi kedai kecantikan beli pencuci muka, bedak tapi bila orang perkenalkan jamu mentah2 saya tolak dan mencebik. Macam – macam alas an saya bagi takut matilah, nanti gatal2 naik lah..akhirnya…..semua tu makan diri.
- Hari ini saya bahagia…order online dari sis hani 1 bulan sekali set produk susuk dara naseb baik dapat diskaun 20%. Dulu masa nak baikkan penyakit saya ni sis hani bagi makan dan guna jamu susuk dara” rahsia malam pengantin” sampai 4 set untuk sebulan. Mmg puas hati. Hari ini saya lah orang paling cuak kalau jamu habis.
Saya berkongsi testimoni ni bukan kerana nak menang RM100 semata – mata. Tapi request khas dari sis hani. Walaupon malu…saya sarankan wanita – wanita bergelar isteri ambillah ikhtibar apa yang berlaku pada saya. AMAT SAKIT JIKA KITA KEHILANGAN ORANG YANG KITA CINTAI. Rasa hina bila orang yang dicintai menyebut kekurangan kita pada wanita lain. Saya malu dengan diri saya sendiri. Walaupon bergaji besar tapi saya tidak sensitive perkara dalam kain. Perkara ni betol2 buat saya hilang keyakinan diri, tapi hari ini tidak lagi. Saya sentiasa yakin dengan diri sendiri. Tidak pakai panty liner kerana rasa sangat selesa.

Pepagi jiran dtg umah tnya ada tempoyak x?? (maklumlah org ngandung) tetiba dia ckp >>

Jiran : ju,umah ko letak pewangi apa??, mcm bau kat spa..bau aromatherapy..beli kat mana??

Kak Ju : ala kak, nie bau produk baru JSD yg ju jual tu..utk buang lemak2.Medicated Deep Heat lotion nie ha smbil menunjuk Tubenya.wangikan..^_-

Jiran : akak ngandung nie boleh pakai x?? berkenanlah baunya..

Kak Ju : ala kak, nk buang lemak tang mana tgh2 ngandung nie, hihi..xbolehlah kang kempis lak..hihi

Jiran : ko simpan kat akak satu ju..bln depan jer due akak nie hah..aiseyyy,xsabo nk cuba..

(dpt jer tempoyak dia pun balik, Tetiba jiran k ju patah balik smula)

Jiran : ju, meh lah nk beli satu..duit ptg kang aku bayo, aku minta ngn laki aku..aku suruh dia pakai kat perut dia yg makin boroi tu..sebenarnya aku teringat2 bau dia tadi...haha

## Hebatkan penangan bau Medicated Deep Heat lotion nie, sampai dah balik umah boleh lak Jiran k ju patah balik nak beli..

Testimoni 4 : Agen ju:

MV >> gatal kt lutut pastu sental kuat2 n then hilang gatal..mmg mujarab produk jsd ni..
fw >> lpas dpt ari tu,blik je umah trus mndi sbb xsabar nk guna fw..hehe..mmg berangin la..rsa nyaman je..ptut la mber repeat order..
CLH >> balik umah cri sudu kecik..ambik clh ni cket..gentel2 msuk dlm mlut..mmg sedap rsa cklat..pastu bila kunyah..alahai...trus cari air...rsa herba..tp mmg sedap..angin xyah ckp arr..mmg asyik kuar je angin atas..angin bwah msa awl2 pg kua..hihi...

Testimoni 3 :Kakak Agen ju:
jpd >> mslh priod lmbat..lpas insert 72jam dia buang smua saki baki n xsmpai sejam (lps keluarkan kotoran) trus kluar darah priod..rsau katanya sbb 2nd baby bru 4bln..skrg lega dh priod..
mv >> ank saudara jd gatal2 kt put2 dia..agaknya ruam pampers kot..msa lpas sapu mv dia xmo pkai sluar sbb pedih..dia dok garu2 sblum tu..kcian tgk dia,lpas tu dh ok..dia xgatal2 d

TESTIMONI DIRI SENDIRI pengedar Atikah Zakaria
ITEM: MINYAK IKAT KASIH

Salam..nk kgsi ler pengalaman guna MIK,dk bc gk ler testimoni yg letak mik 2 kt jrwt..
besa gn mik urut bdn en hubby je..guna mik urut bdn en huby..mmg best,minyak x cpt kering..begitu lama ler urutnyakn..xsm cm minyak besa 2,bl sapu cpt kering kn letak byk2 kli..memang berbeza ler mik..huby pun best lerkn kita urut lama..hehe
satu lagi sal jerawat 2..bl period,tau2 je ler jerawat akan naikkn..smlm jerawat naik kt bwh hidung nie..pya ler sakit dgn ada putih(org kedah pgil nasi jerawat)..smlm sapu mik kt jerawat 2..alhmdulillah pg td bgn dh xrs skit n putih 2 dh ilang..skrg dh xyh beli ubat jerawat just sapu mik je..

sy dh cuba...korg bl lg...peace...^__^

Testimoni dr seorang pengguna JSD : Keajaiban Coklat Love Habibi

Tadi agen saya call , cerita yang Haid dia dah datang selepas berbulan2 x datang dan hari kedua dia keluar berlambak2 macam paip bocor ! ^__^ Sampai 5 - 6 kali kena tukar Pad , bila kita tanye agaknya effect dari Jamu ape dye kata COKLAT LOVE HABIBI ♥ Jadi kalau ade sesiapa yang rasa nak tunggu Jamu aku dara tunggu la , yang tak boleh tunggu elok lah ambil COKLAT LOVE HABIBI :)
Kita tanye lagi , senggugut ade tak , dye kata YILEK !
Saya suka! saya suka!.

0 comments:

Post a Comment