CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 18 October 2012

Ubat pelansing x bleh campur ngan JSD


‎>>>I L M U & I N F O<<<

Kenapa kita xkasi anda campur makan ubat pelangsing/jamu lain dgn produk jsd??

J: kita taknak ada pertembungan bahan atau herba berlaku dlm badan yg mana bole mengakibat keracunan dalam darah.. seterusnya bole menyebabkan masalah buah ping
gan yg acute.. jika ada apa isu berbangkit kami xnak JSD di persalahkan.. cth
1. bahan dlm produk X menyebabkan penyingkiran cecair dlm badan.. JSD ni pun akan
buang toksin melalui penyingkiran cecair.. maknanya kat sini proses dah jd double.. bila fluid imbalance bole pitam.. kalau dehydrated develop masalah2 lain.. nnt buah pinggang tak tahan dia shut down..
2. ada sesetengah produk kita tak tahu ingredients secara tepat.. mgkn ada bahan lain yg dia xsebut.. cthnya sibutramine atau herba cina maki.. jika cara penggunaan salah bole menyumbang kepada faktor kematian..
kalau nak makan sesuatu produk atau nak buat sesuatu rawatan.. buat satu2 jgn buat double dose.. jgn merisikokan organ dalaman yg mana tiada penggantinya.. TQ
*********************************************
1. Jamu susuk dara x bleh campur herba lain.
2. X bleh ambil alkohol/madu/drugs semasa ambil jsd.
3. If sdg ambil jamu/herbs lain stop dulu. Biar bdn neutral, slps 1 mth br ambil jsd.
4. Xbleh mkn jsd if minum air kunyit, air manjakani 
5. X bleh guna produk insert jika da menopous.
6. X dgalakkan pakai produk insert jika faraj kering. D khuatiri akan terlalu kering makibatkn sakit n bdarah ketika bsama.
7. Jika ada ambil vitamin, ubat perancang dr doktor atau ubatan, jarakkn 2 jam.
8. Minuman/produk pelansing tak bleh campur JSD

0 comments:

Post a Comment