CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 9 December 2012

Produk JSD yg sesuai utk ibu mengandungRamai ibu mengandung nak guna tp was2 dgn jamu ni takot.. menganggu pertumbuhan janin..

Ibu2 semua-produk yg sngt sesuai utk ibu mengandung adalah:

Masker - orang mengandung makin lama baby makin besar dalam rahim. jadi banyak lebihan - lebihan lendir karung baby tolak. Jadi no wonder dengan tekanan tu..banyak lendir akan keluar ketika mengandung terutamanya dari masa kesemasa faktor baby membesar.... time tu ibu - ibu mengandung sangat susah hati...panties basah, gatal2 semua serba tak kena. so wanita2 mengandung simpan magic powder dalam poket kemana2 u pergi. ( TIDAK DIGALLAKAN DI AWAL KEHAMILAN & DIGUNA DIBAHAGIAN LUARAN SAHAJA )

Feminine wash ~ bila mengandung ni peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masaalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V: Cool Medicated feminine wash ini.

MEDICATED DEEP HEAT LOTION ~ Cramps atau tegang otot khususnya di bahagian kaki kerap berlaku pada peringkat pertengahan dan akhir kehamilan. Keadaan ini boleh menimbulkan kesakitan jika kerap berlaku. Tegang otot ini mungkin disebabkan oleh kandungan hormon estrogen yang meningkat ketika seseorang wanita itu hamil. Ia mungkin juga disebabkan oleh kekurang logam kalsium dalam darah.Gunakanlah MEDICATED DEEP HEAT LOTION untuk melancarkan peredaran darah dan mengelakkan urat2 dari dimasuki angin...

So,yg mana yg preggy tu..kalau nk try produk JSD,jom pm saya ^^


019-217 59110 comments:

Post a Comment