CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 10 April 2013

JSD - TESTIMONI COKLAT LOVE HABIBI


COKLAT LOVE HABIBI
(Melawaskan Haid & Pembuangan Air Besar)

Testimoni 1

BADAN BANYAK ANGIN???? RASA GEMOK DAN LESU2 BADAN?

COKLAT LOVE HABIBI...tak makan tak tau...dah makan aaaaaaaa LEGA. Cakap byk tak guna..MOH BELI SKRG. JGN SEGAN2 PM/INBOX

testimoni sharing dari pengguna dan pengamal JAMU SUSUK DARA ~ COKLAT LOVE HABIBI

Nak share satu cite. Td lepas lunch, tetiba je bahu ngan kepala rasa berat. Badan rasa lesu sangat. Sampai la balik keje duk selenge jer. Sampai umah rasa rimas sgt. Amik clh, gentel sebesar kuku jari manis, telan terus. Sekejap je. Duk sendawa n buang angin. X sampai lima minit perut memulas. Kelamkabut g bank. Ajaibnya lepas pada tu, badan sy rasa ringan dan sakit2 td dah hilang. Macam dapat 1 energy baru yg full. Memang lega sangat. Coklat Love Habibi terbaekk!!


Testimoni 2

COKLAT YANG KURUSKAN BADAN!!!

Untuk Dikongsi bersama..

Dulu suami x berapa nak pandang saya,akan sebab selekeh,gemuk,x cantik,muka ada jerawat,gelebeh sana sini.hanya berkain batik dan t-shirt shj dirumah..saya suri rumah hanya jaga anak2 shj,suami balik kerja letih,mungkin saya rasa sbb tu suami mcm nak x nak pandang saya..

Pada suatu hari kawan saya dtg kerumah cerita pasal JSD,dia kata try dulu satu2 product ni,saya kata apa yg patut saya cuba,dia kata ambil masker vagina ngan choclate love habibi dulu..saya pun tunggu hujung bulan minta duit pada suami,saya cakap nak beli brg dapur..menipu saya...ok bila sampai ketangan saya sy guna..masker dan mkn CLH,,mlm pertama suami x sentuh saya,mlm kedua saya guna baru dia sentuh,,,suami x tau sy guna...tp dia diam jew..ego kan...keesokan paginya dia mcm nk tanya sesuatu,sy tunggu,tp x juga bersuara...ptg nya balik kerja suami bukak je pintu,terkedu seketika,sbb isterinya pakai dress ikut bentuk badan walaupun berketul2 lemak..su...ami kt.."awat hg jd gini"..sy ckp "knp?salahka?"...suami sy diam je...

dipendekkan cerita habis choclate love habi saya mkn hampir sebulan...saya pakai semula dress tu..kali ni lain sikit..sebab lemak kat perut da x dak,hilang terus..sy tungu suami balik,mcm biasa,bukak pintu..kalini bukan terkedu sampai tersepak bendul pntu,terkejut katanya..dia kata"awat hg ni skrg da lain,da mcm anak dara"saya habaq kat dia"kalo abg nak tau,nnti mlm cheq habaq"....saya cerita la dari asal...last sekali saya ckp,ada lagi product JSD yg sy belum beli..lagi power...dia kata berapa harganya..saya total la....

esok pagi sebelum dia pegi keje,dia ada letak duit dan memo atas meja tamu,dia kata gini"sumpah abg x cari lain"..la ni saya da guna semua product JSD...mmg terbaik,suami balik kerja skrg ni muka ada sinnyummm..


Testimoni 3

Sis, saya mau order lagi 5 botol Coklat. Besar perubahan saya rasa dalam badan. Sebelum ni saya makan JAD, period saya datang, sikit tapi syukur sebab sudah bertahun2 tidak period langsung. Saya continue dengan Coklat. Mau habis 1 botol ni gedebuk period turun lebih banyak... hitam2 pulak tu. Bagus betul jamu ni. Saya sudah cuba banyak produk. Sudah lama juga saya cari produk macam ni yang berkesan betul."

Saya tumpang gembira dapat membantu dengan berkongsi pengetahuan tentang JamuSusukDara bersama dia. Untuk pengetahuan anda, customer ini juga mempunyai fibroid.


Masalah gangguan hormon biasanya terjadi bila stress, banyak berfikir, tekanan perasaan, resah, takut dll.. maka kitaran haid pun terganggu, tumbuh jerawat, muka berminyak, tidur xmencukupi..

Cuba amalkan makan :

Coklat love habibi tidak mgandungi bahan2 herba utk merapatkan faraj, tiada bhn utk kesihatan rahim. TETAPI Coklat love habibi Mengandungi herba2 yg terdiri daripada lada pahit, tongkat ali hitam, mata pelanduk, mahkota dewa, belut, sarsi, madu dll herba lain. Coklat love habibi Dirumus khas utk menaikkan ghairah seksual utk lelaki dan wanita. Untuk melancarkan peredaran darah, membuang angin dlm badan, memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar, menghilangkan sakit2 badan, lenguh2 badan serta mengurangkan keletihan bekerja.


SOALAN :
Saya Mengalami Masalah Susah Sendawa. Susah Kentut & Rasa tidak selesa selepas makan.. Kadang2 saya nampak perut saya seperti membesar. APakah produk Susuk Dara dapat membantu masalah saya ni?

JAWAPAN :
Itu adalah kembung perut. Kembung perut adalah reaksi angin dalam perut. Ia terjadi apabila badan bertindak mengeluarkan angin berlebihan yang terhasil daripada minuman dan menelan makanan
bersama air liur. Kembung perut adakala boleh memalukan. Tetapi ia masalah biasa yang boleh terjadi kepada semua peringkat umur. Secara purata kebanyakan manusia melepaskan gas 15 kali hingga 40 kali setiap hari....

PRODUK yang SESUAI : COKLAT LOVE HABIBI...Jika amalkn CLH ni kamu semua akan merasa tindak balas sedemikian :
* Kerap Sendawa buang angin
* Melawaskn pembuangan, klu perut muncit tu kerap membuang akan mengempiskan perut anda
* Kerap kencing buang toksin dlm badan
* Mana kurang bernafsu tu jgn terkejut asyik nak saja
* Melancarkan sistem perjalanan darah dlm badan


Nama Produk : Coklat Love Habibi
Harga : RM48
Kuantiti : 30gm

Mengandungi herba-herba yang terdiri daripada :
1) Lada pahit
2) Tongkat ali hitam
3) Mata pelanduk
4) Mahkota dewa
5) Belut
6) Sarsi
7) Madu

Khasiat-khasiat :
1) Dirumus khas untuk menaikkan ghairah seksual lelaki & wanita
2) Melancarkan peredaran darah
3) Membuang angin dalam badan
4) Memudahkan sistem pembuangan air kecil dan besar
5) Menghilangkan sakit-sakit & lenguh-lenguh badan
6) Mengurangkan keletihan bekerja

Cara makan :
1) Gentelkan kecil-kecil
2) Kunyah
3) Minum air

Disarankan ambil ketika sarapan & makan malam

Boleh juga diganti sebagai kudap-kudap

Jauhkan diri dari minum ais (angin), air kelapa (tawar ubat & herba), alkohol (panas) & durian (panas)

>>Bagaimana Nak Beli<<
Bank in ke akaun berikut:

========
MAYBANK
========
No Akaun: 164052029233
Nama: NORSUZIRA BT TAN SULAIMAN

>>Dah Buat Bayaran, SILA SMS<<

SMS kan maklumat berikut ke no ini : NORSUZIRA 019-2175911

NAMA : (Contoh - Aminah bt Ali)
ALAMAT : (Contoh: no.8, jalan 9, taman syurga, 12345 KL)
HP : (Contoh: 019-XXXXXXXXX)
BUKTI BAYARAN : (Contoh : RM100 - MAYBANK. 12.21pm 3/5/12)
BELIAN : Nama Produk & Kuantiti

POSLAJU :
Semenanjung = RM7
Sabah / Sarawak = RM11

Kami akan uruskan tempahan anda dengan segera

2 comments:

nur filzah said...

Assalammualikum,

saya mengalami period yg tidak berhenti. rase dah 5 bulan peiod x berhenti.
adakah product JSD boleh membantu saya

Suzira Tan Sulaiman said...

Salam Filzah,
Bleh sms or watsap saya 0162030535 x? Ada beberapa soalan sy perlu tau seblom suggest produk ni, tenkiu Filzah ❤️

Post a Comment