CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 2 April 2013

Testimoni Intim Gel & Feminine Wash


TESTIMONI INTIM GEL & FEMININE WASH
2 JAN 2013
IBU BERANAK 3

MASALAH:
FARAJ LONGGAR
KEPUTIHAN & BERBAU

"Yang sory lm akk xupdate dgn awak gn prdct2 JSD ni hehe. Harini rs nk syer la akak dh guna intim gel dn fw ni dh 3minggu. Kesan2 yg akk rasa,

Hari ptama: akk oleskn ig sdlm2nye sprti yg awak bgtau tu.
Hari kedua: kputihan akak keluar byk btl mcm susu likat tu. Akak cuci mmg clear sgt
Hari ketiga : faraj rs kering, xblendir,xada gatal2 bau pn hilang! 0h mmg bst!! Yg plg bst rs nyaman n cool dik..huhu. Hari2 akak cuci dgn fw dn letak ig..

Ok hari brikutnye akk oleskn mcm biase.hari2 akak guna, kluar dr toilet je cnfm akak sapu. Tapi yang.... Awak nk tau, malu plk nak cakap hihihi tp akk bt testimoni xmau show name ye hehehe.

Hari ke_4: brulah akak bersama.Eh! Mcm gn jpd plkkn huhu,bkn ape,akk nk bg brsih2 dlu brulh nk sprise hubby akk tu. Mlm tu kami bsama, dia tgur apesal smcmje.nk masukpn ketat,slalu sngje.akk xbgtau bli prdct jsd ni pn.

Tapi mmg bstlh yang, akk rskn mcm mkn jamu aku dara je. Faraj tu rs padat xde longgar2 mcm sblmni, kputihanpn dh kurang byk sgt.sapu tiap hari mmg btl2 bkesan dh 3mggu akk guna.. Lpsni nk try jmu yg famous tu, pengntin darakn?

Thanks byk2 knlkn akk dgn jmu2 yg awak jual ni ya. Akk nk tmbh order la yang..Akk nk order fw,jpd,mv dgn clh. Ade stok x yang?? Bp total ye..."


SMS @ WHAT'S APP 0.1.9.2.1.7.5.9.1.1.

0 comments:

Post a Comment