CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 25 May 2013

JSD - Cool Medicated Feminine Wash


Nama Produk : Cool Medicated Feminine Wash
Kuantiti : 100 ML
Harga : RM48 (Tidak termasuk kos pos)

F.WASH yg PH dia dlm range ni.. bole guna hari2.. kalau yg ikut stndard PH ni biasanya harga dia mahal..bukan cikai punya.

F.WASH susuk dara pH dia dlm range ni plus medicated.. so sgt sesuai utk wanita yg bermasalah keputihan.. wanita yg slalu keje kat luar, wanita yg slalu stress dimana2 faktor2 ini antara penyebab keputihan, dan kegatalan.. bole guna FW untuk merawat masalah dan ketidakselesaan mereka..wanita yg tidak mempunyai masalah juga bole guna FW susuk dara sbg perlindungan dan mencegah kpd white discharge (keputihan), kegatalan, bau faraj dan jangkitan pada vagina..FW kita ni hampir takde sabun.

Baunya wangi, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine BERUBAT yang sesuai untuk KEPUTIHAN.

Sesetengah orang yang ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.

Kebanyakkan feminine wash yg dijual di pasaran bila diguna setakat mencuci dan hilang bau sahaja tapi dengan feminin wash keluaran JSD...mmg gempak giler..rasa segar sangat...mmg terasa beranginnya dan cool di Miss V..

Boleh buat kita cergas sepanjang masa.. tak perlu picit banyak sangat...sedikit sahaja sudah menckupi...boleh digunakan utk tempoh lebih lama....

Tak rugi beli dgn RM48,anda dpt kesegaran sepanjang masa, miss v sihat dan bersih malah ianya menghilangkan bau yg kurang menyenangkan.. bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masaalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V: Cool Medicated feminine wash ini.

Tetapi awas..jika terdapat bauan yg luarbiasa itu adalah tanda jangkitan vagina.

1) Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina. Antara kandungannya :- Herba Arab, Cengkih, Manjakani & Ektrak Sireh.

2) Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.

3) Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.

4) Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa.

5) Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina.

6) Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.

7) Tiada pantang larang, nak pakai satu badan pon boleh.

Kebersihan yang meyakinkan




SMS @ WATSAPP 016-2030535

0 comments:

Post a Comment