CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 26 February 2015

FIRMAX3

Krim FIRMAX-3 ialah formulasi sempurna dan diakui sebagai pemulih hormon semulajadi yang terbaik. Bintang baru dalam bio-perubatan yang lebih efektif dan berkesan. Menggunakan teknologi nano - supaya bahan-bahan dapat menyerap dan bertindak serta-merta dalam beberapa saat sahaja.  Krin FIRMAX-3 bertindak sebagai anti-penuaan, menggebu, mencerah serta menaikkan seri wajah.  

Sesuai digunakan bagi lelaki dan perempuan, terutamanya mereka yang telah berusia 30 tahun ke atas untuk mengembalikan keanjalan kulit.
Kandungan FIRMAX-3

Kigelia Africana Extract membantu menegang dan melembutkan kulit, Tindak balasnya dengan hormon berkeupayaan  menghilangkan sel parut seterusnya mengembalikan ketegangan dan keanjalan kulit.
Manjakani  membaiki tisu mukosa dan sebagai pencegah jangkitan. Manjakani juga membantu dalam proses pemulihan tisu yang rosak.
Pegaga (Centella Asiatica) Tinggi Vitamin A and C. Membantu proses keratinization dan penyembuhan. Menggalakkan sintesis kolagen secara semulajadi. 
Yam Liar (Dioscorea Villosa) Kandungan aktifnya, diosgenin boleh ditukarkan kepada phytohormone dengan aktiviti progesterone. Meningkatkan metabolisma. Antioksida dan merehatkan otot.
Aloe Vera Agen pelembap dalam produk penjagaan kulit. Menegang, merangsang dan membaharui kulit untuk kelihatan muda.
Sel Asas Epal Kandungan sel asas dalam epal adalah tinggi. Sel asas tumbuhan seperti sel asas manusia berupaya untuk membentuk sel yang baru.
Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) diakui membantu dalam pembentukan testosterone, Ia digunakan untuk merawat erectile dysfunction dan pulmonary arterial.
Ekstrak Soya mempunyai kandungan yang hampir sama dengan hormon wanita, kandungan aktif isoflavones boleh ditukarkan kepada pytohormone oleh estrogen. Menambah Estrogen badan. Selain itu ia membantu dalam masalah endocrine, sintesis collagen, juga sebagai agen pemutih dan pelembap.
Kolagen membantu proses pengantian “soft tissue” dan kartilage yang rosak.  Menggantikan sel parut dengan sel yang baru dan sihat.
Vitamin A Membantu kulit melawan kerosakan akibat radikal bebas. Vitamin A larut dalam lemak membantu pembentukan sel baru kulit.
Vitamin B3 Vitamin B3 diperlukan untuk pernafasan sel, membantu penghasilan tenaga dan metabolisma karbohidrat, lemak dan protin, peredaran darah yang sempurna dan kulit yang sihat. Berkesan untuk merawat kadar kolesterol darah dan mencegah sakit jantung. Ia juga digunakan untuk merawat kencing manis, sakit sendi dan juga migrain.
Vitamin E  Membantu mengurangkan kesan “stretch marks” juga menghalang kesan “age spots”, mengimbangi minyak pada kulit, mencegah lembapan hilang dari kulit dan menguatkan fungsi perlindungan kulit.
Vitamin B5 Vitamin B5 berperanan mengawal kandungan kolesterol jenis (LDL, HDL) di dalam salur darah. Selain lemak, Vitamin B5 juga digunakan oleh badan untuk proses pemecahan karbohidrat dan protin kepada tenaga. Juga kebiasaannya digunakan dalam merawat dan mencegah jerawat.

Kesan segera Firmax3:

1.   Berlaku penegangan kulit pada seluruh badan.
2.   Menaikkan seri wajah dan kulit.
3.   Kulit kelihatan lebih gebu cerah berseri.
4.   Mengurangkan saiz pori pori dan garis halus di wajah.
5.   Badan terasa lebih panas dan bertenaga.
6.   Menghilangkan kesakitan
7.   Mengurangkan sakit kepala.
8.   Menegangkan payudara.
9.   Mengurangkan eyebag.
10. Badan lebih bertenaga
11. Darah haid berwarna merah terang dan lebih cair
12. Mengurangkan senggugut

Kesan 1-3 Hari penggunaan Firmax3:
1. Bagi mereka yang mempunyai kandungan kolesterol yang tinggi, kulit dan najis menjadi berminyak di awal pengunaan produk (kesan daripada proses pembuangan kolesterol melalui kulit dan najis).
2. Pakaian terasa lebih longgar.
3. Payudara kembali berisi dan makin tegang
4. Kulit semakin gebu dan tegang
5. Kedutan pada kulit menghilang
Penggunaan berterusan selama 3 bulan akan kekal kesannya kerana hormon badan telah sedia aktif

Kesan Pembaikan Firmax3:
1. Orang yg hatinya rosak atau darah kotor berkemungkinan akan keluar ruam/jerawat pada kulit kerana kesan penyucian darah dalam masa 1-7 hari permulaan tetapi akan hilang tetapi proses ini tidak akan meninggalkan parut.

2. 
Bagi mereka yang mempunyai kandungan kolesterol yang tinggi, muka dan kulit jadi semakin berminyak akibat pembuangan lebihan lemak bawah kulit selama 1-3 hari di awal penggunaan.
3. Bagi wanita, haid datang lebih awal 2-3 hari,  pendarahan lebih dari biasa masa haid pertama akibat pencucian rahim.

Kelebihan Krim Firmax-3
Mengimbangi hormon badan
Menambah seri pada muka dan badan keseluruhan
Menegang dan menaikkan payudara
Menambah kadar metabolisma
Mengurangkan dagu dua
Mengurangkan bawah lengan yang kendur
Menegangkan perut, membentuk pinggang
Menghilangkan tanda-tanda menopause
Mengurangkan kedutan
Mengurangkan stress dan sakit kepala
Mengawal hormon thyroxin
Membentuk paha dan punggung yang cantik
Menghilangkan sakit gigi
Mengetatkan faraj
Membantu masalah resdung
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
Cara penggunaan krim FIRMAX-3

Sapu dengan urutan lembut pada leher, bawah lengan (keatas), payudara (atas), Belakang pinggang, pergelangan tangan (keatas), abdomen (lawan arah jam), belakang peha (keatas).

Krim FIRMAX-3  D.I.Y. Cara penggunaan
Sapukan mengarah ke atas pada kawasan yang dikehendaki sehingga krim menyerap.

Untuk menaikkan seri muka, sapukan (ke atas) di bahagian leher hingga rahang.  Anda akan lihat kedutan di wajah aan hilang dalam masa 3-5 minit!!!

Berikut, antara  cara menggunakan Krim Firmax3 pada bahagian badan yang lain.

Payudara
Untuk lebih kenyal dan tegang sapukan FIRMAX-3 arah ke atas pada bahagian atas payudara.
Belakang Peha
Untuk peha yang lebih tegang sapukan FIRMAX-3 arah ke atas pada belakang paha.
Bawah Lengan
Untuk lengan yang lebih tegang sapukan FIRMAX-3 arah ke atas pada bawah lengan. 
Abdomen
Sapukan FIRMAX-3 pada abdomen untuk menghilangkan ketidak selesaan haid dan menegangkan perut
Belakang
Sapukan FIRMAX-3 pada bahagian bawah belakang untuk menghilangkan sakit belakang dan menaikkan punggung.
0 comments:

Post a Comment