CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 10 May 2015

Sessi Soal Jawab Bersama Doktor Hasrizan FIRMAX3

Sesi Q&A with doc :-

Q: ubat apa untuk perempuan yg selalu gugur?
DOC: Alternative yg terbukti berkesan. FM3 sapu di nadi leher dan perut 2 kali sehari. Fm3 berkesan melalui darah. Sebab tu memadai sapu kat nadi. Yg sapu perut tu akan cover masalah perut, buah pinggang, usus dan fungsi organ sex.

Q: nk tye, insan yg d duga dgn cancer usus. adakah sebelum atau selepas penggunaan fm3? Sbb ramai yg ambik collagen dan mende2 sebegini akn mengaktifkn sel2 badan dan menyebabkn cancer. nauzubillah
DOC: Info dari mana tu pn? Yg mengaktifkan sel kanser adalah asid berlebihan dlm badan. Stop minum air bergas dan bykkan minum air mineral dan air buah.

Q: Saya ingin bertanya perempuan mengandung blh ke sapu fm3 di nadi tangan dan nadi leher?
DOC: Ibu mengandung dan menyusukan anak boleh guna fm3.
DOC: Berkenaan Fm3 ie tidak digalakkan utk kegunaan Ibu mengandung trimester Ke3 dan Ibu yg menyusu. Ini sebabnya:- Ibu mengandung ank pertama masa baru melahirkan breast terlalu tegang hingga perlu diperah kalau ank tk menyusu. Ladies 40+ u tgk tk camne breast u kembali kenyal dan tegang skrg. Kalau ibu yg mengandung ank pertama tu terus guna fm3 masa dkt nk melahirkan. Camne lah agaknya keadaan breast dia? Utk ibu yg ank kedua dan seterusnya no hal nk guna Utk ibu menyusu ank plak. Dulu kita promote sapu semua tempat. Skrg ni memadai sapu kat nadi leher dan perut. Bayangkan kalau ibu menyusu sapu fm3 kat breast. Dlm fm3 ada tongkat ali. Pahit. Tgn baby bukan reti dok diam bila menyusu. Sebenarnya mmg elok ibu menyusu guna fm3 tapi sapu di nadi leher dan perut sahaja. Susu lebih banyak dan lebih berkualiti.

Q: kalau pesakit usus bocor apakah sama cara penggunaan fm3? Adakah sm3 membantu dlm kes ini?
DOC: Sm3 bantu dgn cara pembaikan luka itu dan anti oksida. Sebaiknya sapu fm3 kat nadi leher & perut. Sm3 minum separuh sachet sblm tido.

Q: Ada x testimoni setelah sminggu guna tetiba gatal2 & jd ruam?
DOC: Baca flyers. Itu kesan pemulihan dari hati rosak atau darah kotor.

Q: naper anak saya lps guna fm3 dah hampir sebulan asma dia makin teruk, sedangkan sebelum guna fm3 x teruk spt sekarang?
DOC: Ini adalah kesan pencucian paru-paru. Mmg akan keluar byk cecair dari paru-paru yg selama ini melekat di dalam. Usahakan batuk dan muntahkan kalau boleh. Kalau tak boleh jugak pergi sedut kat klinik. Selalunya org asthma pun bermasalah resdung. Sapu sedikit fm3 di atas batang hidung.

Q: nk tanya seorg kakak ni pkai fm3 hari pertama.. jam 4 pgi bngun utk buang air dn trnmpk darah bersma air kecil..beliau sgt takut dn x sapu lg d perut hny di tangan n leher shj..mnta clear kn skit kes kakak ni.
DOC: Kencing berdarah masa awal penggunaan fm3 mungkin disebabkan batu karang yg sdg keluar stlh guna fm3.

Q: anak sy umur 24thn tlh sapu fm3 pd 2 tmpt wajib n slps 3 hari keluar darah ikut hidung n air kencing serta keputihan berwarne coklat.. Apa masalahnya?
DOC: Keputihan warna coklat mungkin masalah rahim. Teruskan guna fm3 sapu kat nadi leher dan perut.

Q: Utk problem down sindrom dan hyperaktif.. Fm3 ini rasanya blh membantu coz dah ada beberapa perubahan dlm kes ini setelah sapu fm3.. Apa yg doc blh cadangkan secara detail mengenai 2 problem itu?
DOC: Teruskan penggunaan fm3 kat nadi leher dan perut dia. Mmg akan lagi aktif sebab darah lebih byk oksigen. Sel-sel otak yg rosak akan dibaiki lebih cepat.

Q: sakit kepala & pening. Kesan fm3 ke?
DOC: Kesan ni keluar dlm masa 1-7 hari awal penggunaan kepada org drh tinggi.

Q: Ya betul...saya sebab sakit mggu lepas buat medical check up...kolestrol 70 n darah tinggi dan kencing manis sedang ikut dari belakang.. doc kt hospital kata... Usus saya doc kata agak kotor.. Biasa kalau pening kepala saya telan aja panadol.. x tahan juga tambah dos panadol aktifast...hari ni x telan dah tengahari dah agak ok sakit kepala...pg tadi berdenyut..
DOC : Kesan lain yg keluar. Berak berlemak dan lbh kerap dlm 3 hari pertama guna. Kulit jadi berminyak dan peluh melekit sebab badan buang kolesterol melalui najis dan kulit.

Q: Klu pakai fm3 mmang tak ada parut, mmang brkesan. Sebab sy pernah kmalangan, blk sapu fm3, besok dah boleh keje, org pun trkejut.
DOC: Saya ada melawat fadilan sehari slps kemalangan. Luka bercalar di muka. Tetapi skrg dah tak berbekas luka tu. 

WhatsApp 0162030535
Telegram 0162030535
SMS 0162030535

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

0 comments:

Post a Comment